Advertentie

Hebban Newsroom

06
juni 2020
om 10:00

Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met Marcella Kleine

Speciaal voor de eerste zomereditie van de Thriller Tiendaagse schreven Nederlandstalige misdaadauteurs een verhaal in de serie ‘Lees en huiver…’ Elke dag lees je op Hebban een nieuw kort verhaal. Vandaag is het de beurt aan Marcella Kleine, met het verhaal ‘Een stille dood’.

Een stille dood

Als altijd werd haar blik naar de gevels van de statige huizen getrokken. In het voorbijgaan naar binnen gluren was net zo vanzelfsprekend geworden als het dagelijks lezen van overlijdensadvertenties. Tot haar verwondering ontwaarde ze in iedere woonkamer een opengeslagen bed. Even hield ze haar pas in, maar spoorde zichzelf toen aan om door te lopen. Een onheilspellend gevoel nam bezit van haar. Suus versnelde haar pas, terwijl de angst haar om het hart sloeg. De lege bedden moesten wel betekenen dat Agaath dood was.
     De meters die haar nog scheidden van het laatste herenhuis in de straat legde ze hollend af. Bij de voordeur haalde ze de sleutel met trillende vingers uit haar tas en stak deze aarzelend in het slot. Langzaam draaide ze de sleutel om. Het geknars ging door merg en been.
     Haar adem stokte en ze sperde haar ogen wijd open. Op het moment waarop paniek bijna de overhand kreeg, kwam het besef en ontspande haar lichaam. Suus blies de ingehouden adem opgelucht uit en drukte haar hoofd verder in het kussen. Het was maar een droom.

Meer Thriller Tiendaagse artikelen:


Lees het hele verhaal Een stille dood via onderstaande button:

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1940 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met Marcella Kleine

Gerelateerd

Over

Marcella Kleine

Marcella Kleine

Marcella Kleine werkt als cliëntvertrouwenspersoon voor mensen die met een tbs-...