Advertentie

Hebban Newsroom

07
juni 2020
om 10:00

Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met Patricia Snel

1 reactie

Speciaal voor de eerste zomereditie van de Thriller Tiendaagse schreven Nederlandstalige misdaadauteurs een verhaal in de serie ‘Lees en huiver…’ Elke dag lees je op Hebban een nieuw kort verhaal. Vandaag is het de beurt aan Patricia Snel, met het verhaal ‘En toen was het stil’.

En toen was het stil

Philip knoopt de sjaal rond Beatrice hoofd los. Hij drapeert de stof rond haar blote schouders en nek en bedekt de striem in haar hals. Haar handen liggen gevouwen in haar schoot. Beatrice kijkt omhoog. De kruinen van de dennenbomen tekenen zich af tegen de strakblauwe hemel.
     'Anders denken ze straks nog dat ik dat gedaan heb.' Met zijn handen woelt Philip door haar haren, neemt haar zonnenbril af en steekt die in haar blonde lokken. Beatrice glimlacht voorzichtig en strijkt haar jurkje glad, voordat ze uit de cabriolet stapt en Philip de twee koffers uitlaadt. Een punt van de kraag van zijn overhemd is verdwenen onder zijn linnen jasje. Met de afstandsbediening richt hij op de wagen. Twee korte piepjes lossen op in het getsjilp van vogels en het ruisen van de bomen. Grind knerpt onder hun schoenen, terwijl ze naar de entree van het landhuis lopen.
     Beatrice rommelt met haar handen in het bescheiden tasje.

Meer Thriller Tiendaagse artikelen:


Lees het hele verhaal En toen was het stil via onderstaande button:

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1940 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met Patricia Snel

Gerelateerd

Over

Patricia Snel

Patricia Snel

Reizende schrijver, draagt altijd hoge hakken, haar dynamische kofferleven vormt...