Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban Newsroom

03
juni 2020
om 11:36

Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met René Appel

Speciaal voor de eerste zomereditie van de Thriller Tiendaagse schreven Nederlandstalige misdaadauteurs een verhaal in de serie ‘Lees en huiver…’ Elke dag lees je op Hebban een nieuw kort verhaal. Vandaag is het de beurt aan René Appel, met het verhaal ‘Mens en mobiel’.

Mens en mobiel

Lyanne opent haar ogen. Meer dan normaal heeft ze moeite om wakker te worden. Het is of ze zich nauwelijks los kan maken van iets wat haar weer terug wil voeren naar wat haar moeder vroeger wel eens ‘slaapland’ noemde. Slaapland, waar koning Slaap de baas is en zijn onderdanen alleen maar zitten of liggen te doezelen, te dutten of te slapen.
 ‘Shit, shit, shit,’ mompelt ze met brakke stem. Haar mobiel heeft ze in haar linkerhand geklemd. Vannacht om een uur of één heeft ze nog liggen appen, haar Facebook en Insta gecheckt, zelf wat fotootjes erop gezet en naar wat filmpjes op YouTube gekeken. Waarschijnlijk is ze daarbij slaapland ingezogen. Het is bepaald niet voor het eerst dat ze zo wakker wordt. Verdomme, het is al kwart over acht. Dat werkcollege begint om negen uur… kwart over negen precies dus.

Meer Thriller Tiendaagse artikelen:

Lees het hele verhaal Mens en mobiel via onderstaande button:

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met René Appel

Gerelateerd

Over

René Appel

René Appel

Ik ben schrijver van misdaadromans, als zodanig waarschijnlijk bij veel lezers b...