Advertentie

Hebban Newsroom

05
juni 2020
om 12:28

Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met René van de Meerakker

Speciaal voor de eerste zomereditie van de Thriller Tiendaagse schreven Nederlandstalige misdaadauteurs een verhaal in de serie ‘Lees en huiver…’ Elke dag lees je op Hebban een nieuw kort verhaal. Vandaag is het de beurt aan René van de Meerakker, met het verhaal ‘Rode kerst’.

Rode Kerst

Simone van der Pelt keek neer op de kaarsrechte scheiding in het haar van haar man en dacht: wat is het eigenlijk eenvoudig om hem nu te vermoorden.

Armand van der Pelt, achtendertigjaar oud en al vijftien jaar de liefde van haar leven, althans op papier, stond ongeveer een halve meter beneden haar op de smalle keldertrap en reikte haar een wijnfles aan. Ze stelde zich voor hoe de fles schuimend op zijn kruin uiteen zou spatten, waarna Armand nog een halve seconde versuft voor zich uit zou kijken om vervolgens met veel kabaal en met zijn hoofd naar beneden de trap af te tuimelen. Hij zou met een doffe klap tot stilstand komen op de stoffige, betonnen keldervloer. Voor de vorm zou Simone een ambulance bellen, maar vanaf hier kon ze al zien dat hij zijn nek had gebroken. Einde verhaal.

Meer Thriller Tiendaagse artikelen:


Lees het hele verhaal Rode Kerst via onderstaande button:

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1940 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met René van de Meerakker

Gerelateerd

Over

René van de Meerakker

René van de Meerakker

René van de Meerakker (Rotterdam, 1968) is een Nederlandse auteur. H...