Hebban Newsroom

04
juni 2020
om 12:58

Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met Yvonne Franssen

Speciaal voor de eerste zomereditie van de Thriller Tiendaagse schreven Nederlandstalige misdaadauteurs een verhaal in de serie ‘Lees en huiver…’ Elke dag lees je op Hebban een nieuw kort verhaal. Vandaag is het de beurt aan Yvonne Franssen, met het verhaal ‘Tinderdate’.

Tinderdate

Een onsubtiel harde ‘ping’ van mijn mobiel kondigt een melding van Tinder aan. Geschrokken graai ik naar mijn telefoon. Ik kijk tersluiks naar Roel, mijn echtgenoot, maar die is verdiept in een schreeuwerig tv-programma over het bouwen van mega-constructies. Ik klik op het rode icoontje met de vlam, en wijzig eerst haastig mijn instellingen. Geen meldingen graag. Dan ga ik naar mijn matches. Het zijn er drie. Ruud en Martijn, met wie ik inmiddels een paar spannende dates heb gehad, en Max.

Drie soortgelijke icoontjes. Alle drie een stijlvolle zwart-witfoto. De eerste is een portret van een dame wier ogen geblinddoekt zijn, de tweede toont de polsen van een jonge vrouw die met een stropdas zijn geboeid, en het laatste icoontje is een stilleven van een set handboeien en een stropdas, op een donker satijnen laken gedrapeerd.

Meer Thriller Tiendaagse artikelen:


Lees het hele verhaal Tinderdate via onderstaande button:

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2196 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met Yvonne Franssen

Gerelateerd

Over

Yvonne Franssen

Yvonne Franssen

Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Al sinds ze kan lezen, schrijf...


Gesponsorde boeken