Advertentie

Hebban Newsroom

13
juni 2021
om 08:00

Vandaag en morgen: Lees een interview met Toni Coppers en Bernice Berkleef

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

In gesprek met thrillerprijswinnaars Bernice Berkleef en Toni Coppers
De een won de Gouden Strop, de ander de tweede Hebban Thrillerprijs. De eerste werd geroemd om de mooie verweving van geschiedenis in haar spannende verhaal, de tweede om de diepgang van de personages. Hebban.nl sprak met de thrillerprijswinnaars Bernice Berkleef en Toni Coppers over hun winnende boeken en hun werkwijze, over geschiedenis, klimaat en Vinex-wijken.

Crime of the Century: thrillerjaar 2004
In deze Crime of the Century Special kijken we naar het jaar 2004. Een van de grootste natuurrampen vond plaats in Zuidoost-Azië, een aardbeving werd gevolgd door een tsunami die 230.000 mensen het leven kost. In datzelfde jaar werd Marc Dutroux veroordeeld en werd Theo van Gogh vermoord. Ook vond de eerste particuliere ruimtevaartvlucht plaats en ging de sociale netwerksite Hyves van start.

Lees een gevederd boek voor de Hebban Reading Challenge
Duiven op de Dam, natuurvogels, watervogels, de vogels uit 'The Birds' – overal waar je kijkt kun je genieten (of huiveren) van deze prachtige gevederde wezens. Natuurlijk zouden we Hebban niet zijn als we daar geen Hebban Reading Challenge checklistcategorie van zouden maken. Pak een gevederd boek op en vink deze challenge categorie af!

De vijf beste verhalen van de Zilveren Strop schrijfwedstrijd in ebook
De eerste editie van de Zilveren Strop schrijfwedstrijd was een groot succes. Maar liefst 162 deelnemers stuurden een verhaal in, 55 voorselecteurs destilleerden daar een shortlist van 10 uit en de finalejury heeft daar  de top 5 én de nummer 1 uit geselecteerd. Vandaag kun je het ebook met de vijf beste verhalen downloaden hier op Hebban.nl.

Vandaag op de agenda

Het Mooie Kinderboekenfestival
Deze zomer komen de mooiste kinderboeken weer tot leven, tijdens Het Mooie Kinderboekenfestival in Den Bosch en Amsterdam, op 13 juni en 4 juli.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* De Hebban Weekopening van... Sander
Wiel van fortuin: je vader leren begrijpen van achter de pokertafel in Vegas
Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met Wiel van fortuin

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2141 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen: Lees een interview met Toni Coppers en Bernice Berkleef

Gerelateerd

Gesponsorde boeken