Hebban Newsroom

07
december 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: bekijk kersttips voor de romanticus

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Hebban Adventskalender 2021 | Dag 7
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2021 met de Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag staat achter het geopende deurtje een auteur centraal, met een sneak preview van zijn of haar nieuwste werk én meer over het boek dat je tijdens het keuzemoment kunt downloaden. Inclusief leesfragmenten natuurlijk!

De beste cadeautips voor een romanticus deze kerst
Het is aftellen naar de kerst. De kerstboom staat al en de lichtjes hangen, maar heb je ook de cadeaus voor ónder de boom al in huis? Boekverkopers selecteerden speciaal voor deze feestelijke periode mooie boeken in vier categorieën: de levensgenieter, de avonturier, de ondernemer én de categorie die vandaag voor het voetlicht staat: de romanticus.

Schrijf je in voor de leesclub met Toen de wereld nog van ons was
Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, verliezen drie jonge vrienden elkaar uit het oog en gaan zeer verschillende richtingen uit. Lees op Hebban een sneak preview en maak kans de Young Adult-roman te winnen.

Vandaag op de agenda

Boekeloere met Adriaan van Dis (Winschoten)

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Hebban Adventskalender 2021 | Dag 8
Zo geef je je eigen boek uit met Kobo Writing Life
Recensie: Elke regel op elke bladzijde ademt 'hedendaags'

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2262 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: bekijk kersttips voor de romanticus

Gerelateerd


Gesponsorde boeken