Advertentie

Hebban Newsroom

11
mei 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: de nieuwe roman van Kim Moelands is verschenen

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees de Verborgen Verhalen achter de game Assassin's Creed Valhalla
Vandaag starten de Leescoalitie en gameontwikkelaar Ubisoft een uniek offensief om jongeren weer te laten genieten van lezen: Readification! Een geheel nieuwe vorm van leesbevordering waarbij populaire games en de bijbehorende fictieve werelden de basis vormen voor nieuwe verhalen. De eerste twee worden geschreven door Ronald Giphart en Margje Woodrow, gebaseerd op Assassin's Creed Valhalla.

De Verpakking #8: 'De zeven zussen' look-a-likes
In de rubriek 'De verpakking' zoekt de redactie van Hebban bijzondere coverontwerpen bij elkaar die iets met elkaar gemeen hebben of een trend illustreren. Dit keer een verzameling omslagen die geïnspireerd lijkt te zijn door het succes van de wereldwijde bestseller 'De zeven zussen'.

Een jonge vrouw verstrikt in een nachtmerrie van intimidatie en geweld
In 2015 won de succesvolle auteur de Hebban Award voor beste Nederlandstalige thriller met 'De vrouw in de spiegel'. Nu is ze terug met een aangrijpende roman over een jonge vrouw, gevangen in een relatie met een narcistische persoonlijkheid. Lees een sneak preview van 'Schaduwleven' op Hebban.

Recensie: Een kleinzoon geeft een stem aan zijn opa
Khalid Mourigh is taalkundige die onderzoek deed naar Nederlandse straattaal en poëzie en verhalen van Berberse auteurs vertaalt. 'De gast uit het Rifgebergte' is zijn literaire debuut, waarin hij het levensverhaal van zijn grootvader optekent. Hebban-recensent Nicole las het boek en beoordeelde het met drie sterren.

Best of YA | XS: Win de eerste twee boeken in deze nieuwe Young Adult-reeks
Best of YA, de Young Adult-imprint van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, komt in het voorjaar van 2021 met een nieuwe YA|XS-reeks: korte verhalen voor Young Adult-lezers van 15 jaar en ouder. Maak kans op een pakket met daarin zowel Voor Yasmin als Girl 6.

Stem op je favoriete kinderboek voor de Kinderjury
Is jouw kind ook zo enthousiast over lezen? Welk boek is zijn of haar favoriet van het afgelopen jaar? Tijdens de Kinderjury Stemweek, van 10 t/m 16 mei, kunnen kinderen stemmen op hun favoriete boek, ook via Hebban! Samen bepalen zij welk boek de belangrijkste lezersprijs voor kinderboeken in ontvangst mogen nemen.

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Vertalersgeluktournee: Nini Wielink over een onbezonnen daad
Win het eerste boek in een nieuwe feelgoodreeks van Holly Martin 

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2127 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: de nieuwe roman van Kim Moelands is verschenen

Gerelateerd

Gesponsorde boeken