Advertentie

Hebban Newsroom

15
juni 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: deze feelgood verschijnt binnenkort!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Verwacht: feelgood in 2021 (1)
In Verwacht zet de redactie van Hebban titels in de spotlights waarvan ze vindt dat je moet weten dat ze gaan verschijnen. Voor het volledige overzicht van verwachte titels houd je natuurlijk de Verwachtlijst in de gaten, of abonneer je je op de wekelijkse Verwacht-nieuwsbrief. 

Win een van de vijf exemplaren van De stier van Mascha Gesthuizen
In De stier van Mascha Gesthuizen gaat het om leven en overleven. De dynamische roman zit vol verrassende wendingen. Hoe blijf je overeind als niemand je helpt? Maak kans op het winnen van De stier in deze Hebban winactie!

Recensie: Dit eerste deel maakt de verwachtingen niet waar
Denise Rudberg is een van de succesvolste auteurs in Zweden met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren. 'De code' is het begin van een ambitieuze reeks die in totaal tien boeken zal omvatten. Hebban-recensent Marieke las de historische roman en beoordeelde het met twee sterren.

Vandaag op de agenda

Interview met Splinter Chabot
Mark van der Linden interviewt programmamaker, schrijver en politicoloog Splinter Chabot. Het interview is live en online bij te wonen!

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Ga op reis in een boek | Bestemming Portugal
* Vertalersgeluktournee: Katrien Vandenberghe over woorden die van ons zijn

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2141 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: deze feelgood verschijnt binnenkort!

Gerelateerd

Gesponsorde boeken