Advertentie

Hebban Newsroom

22
juni 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: Deze non-fictie mag je binnenkort verwachten

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Verwacht: non-fictie in 2021 (1)
In Verwacht zet de redactie van Hebban titels in de spotlights waarvan ze vindt dat je moet weten dat ze gaan verschijnen. Voor het volledige overzicht van verwachte titels houd je natuurlijk de Verwachtlijst in de gaten, of abonneer je je op de wekelijkse Verwacht-nieuwsbrief. 

Alena Schröder: 'Ik fictionaliseerde mijn eigen familiegeschiedenis'
De Duitse journaliste Alena Schröder stuitte op een bijzonder familieverhaal. Ze probeerde het op te schrijven in een non-fictieboek, maar dat mislukte. Er was niet genoeg informatie om er een echt goed verhaal van te maken. Dus zat er maar één ding op: de ontbrekende delen zelf verzinnen. Deze gefictionaliseerde familiegeschiedenis werd haar debuutroman: Jonge vrouw in blauw bij avondlicht.

Win 'Jonge vrouw in blauw bij avondlicht' van Alena Schröder
De Duitse journaliste Alena Schröder stuitte op een bijzonder familieverhaal. Ze probeerde het op te schrijven in een non-fictieboek, maar dat mislukte. Er was niet genoeg informatie om er een echt goed verhaal van te maken. Dus zat er maar één ding op: de ontbrekende delen zelf verzinnen. Deze gefictionaliseerde familiegeschiedenis werd haar debuutroman.

De Zomerlezen Oranje Week: koninklijke boekentips
Wat een achternaam niet al kan doen: bij oranje denken we direct aan ons eigen koningshuis. De prinsen, prinsessen, koningen en koninginnen spreken tot de verbeelding, zowel uit het verleden als de meest recente aanwinsten. In deze Oranje Week-listmania overweldigen we je met royalty in alle soorten en maten, ook buiten onze landsgrenzen en over genregrenzen heen.

Vandaag op de agenda

 Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Zomerlezen: Oranje Week

Ga op reis in een boek | Bestemming Nederland

En ook:

Vertalersgeluktournee: Josephine Rijnaarts over vissen met tanden en meer
Schrijf je in voor de leesclub met de nieuwste thriller van Lisa Jewell, Toen was ze weg

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: Deze non-fictie mag je binnenkort verwachten

Gerelateerd

Gesponsorde boeken