Hebban Newsroom

23
juli 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: doe mee met de Hebban Read-a-thon!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Hebban Read-a-thon van de zomer van 2021
Heb jij al eens meegedaan aan de Hebban Read-a-thon? Van vrijdag 23 juli tot en met zondag 25 juli organiseren we de leukste leesmarathon van Nederland en België alweer voor de derde keer dit jaar. Geef niet thuis bij vrienden en familie, verzamel een mooie stapel boeken en installeer je op je favoriete leesplek. Jij doet namelijk mee!

Vandaag op de agenda

Derde Hebban Read-a-thon van 2021
Een read-a-thon is een vooraf (met jezelf of anderen) afgesproken periode die je volledig besteedt aan lezen. De enige redenen om je boek neer te leggen zijn: eten, slapen en naar de wc gaan. Je kunt de read-a-thon samen met vrienden houden, of online volgen zoals met de Hebban Read-a-thon.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud) 

Lekker Lezen Weken: met deze non-fictie lees je de zomer door

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: doe mee met de Hebban Read-a-thon!

Gerelateerd


Gesponsorde boeken