Hebban Newsroom

16
september 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: een interview met drie getalenteerde debutanten

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Joosje Duk, Racheda Kooijman en Yvo Kühling debuteerden op 'traditionele wijze'
Uitgevers riepen op geen manuscripten meer te sturen, literair agenten liepen over en selfpub-bedrijven konden de vraag niet bijbenen. Toch is het verschillende schrijvers gelukt om op ‘traditionele wijze’ te debuteren. Tijdens deze Week van de Debutant vroeg Hebban.nl er drie naar hun ervaringen en tips.

Een dochter met een obsessie in Het aanbidden van Louis Claus
Helena Hoogenkamp is auteur, toneelschrijver en dichter. Voor haar debuutroman 'Het aanbidden van Louis Claus' ontving ze van zowel de Volkskrant als NRC Handelsblad vier sterren. Het is een boek over rouw, liefde en de dunne grens tussen werkelijkheid en fantasie. Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en kun je je inschrijven voor de leesclub.

Tien vragen aan debutant Rachel van Charante
Het is de Week van de Debutant op Hebban, waarin we aandacht besteden aan kersverse auteurs en hun werk. Welk boek hadden ze zelf wel willen schrijven, is hun boekensmaak in de loop der jaren veranderd en met welke auteur zouden ze wel willen samenwerken? Vandaag lees je de antwoorden op tien vragen van Rachel van Charante.

Schrijf je in voor de leesclub met Het aanbidden van Louis Claus
Helena Hoogenkamp is auteur, toneelschrijver en dichter. Voor haar debuutroman Het aanbidden van Louis Claus ontving ze van zowel de Volkskrant als NRC Handelsblad vier sterren. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub!

Vandaag op de agenda

Kennemer leesclub leest Het einde van de relatie
Donderdag 16 september om 20:00 uur leidt boekverkoper Casper Schaaf de Kennemer Leesclub over de nieuwe vertaling van The End of the Affair.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)  

* Vandaag start de Boekenweek van Jongeren (17 tot en met 26 september)
* Lees nu De veelbelovende debuten van 2021 boordevol vol leesfragmenten

* Tien vragen aan debutant Joan de Ruijter
* Recensie: emoties en gevoelens zijn van alle tijden
* Maak kans op alle boeken in De veelbelovende debuten van 2021

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: een interview met drie getalenteerde debutanten

Gerelateerd


Gesponsorde boeken