Hebban Newsroom

19
oktober 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: drie mooie literaire leestips in de Boekentipper

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Recensie: Drie sterke vrouwen geconfronteerd met ouder worden
Charlotte Wood schrijft zowel fictie als non-fictie, waarvan nog niet zo veel naar het Nederlands is vertaald. De psychologische roman 'Het weekend' is daar een uitzondering op. Hebban-recensent Gea las het boek en beoordeelde het met vier sterren: 'Het zit goed in elkaar en doet nergens gekunsteld aan. Het geeft Wood de tijd om de karakters gedetailleerd uit te werken.'

Boekentippertip | 'Ik lees graag boeken die literair wat betekenen'
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

Maak kans op een Jo Nesbø pakket inclusief kaarten voor CrossingBorder
Op vrijdag 29 oktober komt de grote Scandinavische thrillerauteur Jo Nesbø naar BorderKitchen in Den Haag voor de lancering van het geschenkboek De jaloezieman en om zijn Nederlandse fans te ontmoeten! Hij wordt geïnterviewd door Frank Evenblij, beantwoordt vragen uit het publiek en zal boeken signeren. De Noorse Nesbø verkocht maar liefst 50 miljoen exemplaren van zijn boeken. Bij Hebban maak je nu kans op een compleet Jo Nesbø-winpakket!

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Gabriela Garcia: 'Ieder boek is politiek, of dat nou je bedoeling is of niet'
* Schrijf je in voor de leesclub met De reis van haar leven

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2212 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: drie mooie literaire leestips in de Boekentipper

Gerelateerd


Gesponsorde boeken