Hebban Newsroom

28
november 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: het is Hebban Uitleesdag #11

1 reactie

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Vandaag is het Hebban Uitleesdag #11 van 2021
Het is tijd voor alweer de negende Hebban Uitleesdag van 2021! Welk boek staat op jouw lijstje om vandaag uit te lezen? Deel jouw plannen onder dit artikel, waarin de redacteuren van Hebban je vertellen welke titel zij aan het einde van de dag op hun 'gelezen'-plank hopen te zetten.

Lees een boek van een beginner voor de Hebban Reading Challenge
Wat gaat het boek je brengen als je de volgende bladzijde omslaat, en de volgende? Het begin is iets moois, want alle mogelijkheden zijn er nog. Dat is nog eens een mooie Hebban Reading Challenge checklistcategorie om af te strepen. Kies bijvoorbeeld voor een debuut, of een boek over iemand die met iets heel nieuws begint.

Doe mee aan de Hebban Reading Challenge en win de thriller Box
Doe jij al mee aan de Hebban Reading Challenge? Met de checklist kun je je leesuitdaging nóg uitdagender maken. Gelukkig geven we elke week in een nieuwe listmania tips voor de verschillende categorieën. Deze keer kun je Box van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus winnen.

Vandaag op de agenda

Lezing Adriaan van Dis (Almelo)

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Hebban Weekopening #42: Fouten, moeders en liefdes
Lees 'Purmer' van Gerry van der Linden voor Nederland Leest 2021

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2262 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: het is Hebban Uitleesdag #11

Gerelateerd


Gesponsorde boeken