Hebban Newsroom

25
juli 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: het is vandaag weer Hebban Uitleesdag!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees een boek uit het westen voor de Hebban Reading Challenge
Voor het vinden van een westers boek hoef je gewoonlijk niet lang te zoeken, zowel in de boekhandels als op onze eigen planken vinden we een mooi divers aanbod van onder andere Amerikaanse, Franse, Engelse en Spaanse auteurs. Maar natuurlijk kun je het jezelf ook iets moeilijker maken om deze categorie in de Hebban Reading Challenge checklist af te vinken.

Vandaag is het Hebban Uitleesdag #7 van 2021
Het is tijd voor een nieuwe Hebban Uitleesdag van 2021! Welk boek staat op jouw lijstje om vandaag uit te lezen? Deel jouw plannen onder dit artikel, waarin de redacteuren van Hebban je vertellen welke titel zij aan het einde van de dag op hun 'gelezen'-plank hopen te zetten.

Vandaag op de agenda

Derde Hebban Read-a-thon van 2021
Een read-a-thon is een vooraf (met jezelf of anderen) afgesproken periode die je volledig besteedt aan lezen. De enige redenen om je boek neer te leggen zijn: eten, slapen en naar de wc gaan. Je kunt de read-a-thon samen met vrienden houden, of online volgen zoals met de Hebban Read-a-thon.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud) 

* De Hebban Weekopening van... Debbie

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: het is vandaag weer Hebban Uitleesdag!

Gerelateerd


Gesponsorde boeken