Hebban Newsroom

04
december 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: lees de Hebban-recensie van 'Het sanatorium'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Hebban Adventskalender 2021 | Dag 4
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2021 met de Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag staat achter het geopende deurtje een auteur centraal, met een sneak preview van zijn of haar nieuwste werk én meer over het boek dat je tijdens het keuzemoment kunt downloaden. Inclusief leesfragmenten natuurlijk!

Boekentippertip | 'Specifiek op zoek naar een kerstboek met fantasy'
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

Recensie: Pearse lijkt het nodige talent in huis te hebben 
Sarah Pearse verhuisde naar Zwitserland toen ze in de twintig was, waar ze veel tijd doorbracht in de Alpen. Ze las een artikel over de geschiedenis van de sanatoria in dat gebied en kreeg het idee voor een thriller. Hebban-recensent Greet las 'Het sanatorium' en beoordeelde het boek met 3 sterren: 'Lange tijd heb je het gevoel een echt sterk boek te lezen.'

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Hebban Adventskalender 2021 | Kies vandaag je eerste gratis ebook!
Lees een zuur boek voor de Hebban Reading Challenge

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2262 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: lees de Hebban-recensie van 'Het sanatorium'

Gesponsorde boeken