Hebban Newsroom

26
september 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: lees een geschubd boek voor de Hebban Reading Challenge

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Vandaag is het Hebban Uitleesdag #9 van 2021
Het is tijd voor alweer de negende Hebban Uitleesdag van 2021! Welk boek staat op jouw lijstje om vandaag uit te lezen? Deel jouw plannen onder dit artikel, waarin de redacteuren van Hebban je vertellen welke titel zij aan het einde van de dag op hun 'gelezen'-plank hopen te zetten.

Lees een geschubd boek voor de Hebban Reading Challenge
Zelf hebben we ze niet, maar toch vinden we ze machtig interessant: schubben! Als je goed om je heen kijkt, zie je in boeken, films en afbeeldingen overal odes aan vissen, slangen, draken, dinosaurussen, zeemeerminnen, aliens en al wat nog meer geschubd is. Een categorie 'Lees een geschubd boek' kon dan ook niet ontbreken in de Hebban Reading Challenge checklist.

Recensie: Ook voor boekenverslinders is dit lieve verhaal perfect
Buddy Tegenbosch is zeer actief op middelbare scholen om jongeren te tonen hoe spannend en interessant lezen is. Voor de YA|XS-reeks van Best of YA schreef hij de novelle 'Mijn nacht met Vedder'. Hebban-recensent Carmen las het boek en beoordeelde het met de volle vijf sterren: 'De novelle is een echte rollercoaster voor je emoties.'

Doe mee aan de Hebban Reading Challenge en win Alles wat je weet over dinosaurussen is fout!
Door mee te doen aan de Hebban Reading Challenge lees je meer en leuker! Om je te inspireren plaatsen we het hele jaar door listmania's met verschillende categorieën uit de extra checklist. Zo kun je jezelf extra uitdagen. Deze week kun je een van de boeken voor 'Lees een geschubd boek' winnen.

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)  

Hebban Weekopening #33: een knuffelegeltje, het onbevattelijke en een ruimteschip
Maak kans op een exemplaar van Voel je beter door psychiater Willem van der Bend

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: lees een geschubd boek voor de Hebban Reading Challenge

Gerelateerd


Gesponsorde boeken