Hebban Newsroom

19
september 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: lees een goed boek voor de Hebban Reading Challenge

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees een goed boek voor de Hebban Reading Challenge
Als we een goed boek dichtslaan geven we een diepe zucht en drukken het even tegen ons aan: kon het (lees)leven altijd maar zo zijn! Voor de Hebban Reading Challenge checklistcategorie 'Lees een goed boek' kun je je heerlijk onderdompelen in die zoektocht naar je mooiste boek. Of lees een boek over een inspirerend mens, een boek dat 5 sterren kreeg of een boek dat in de prijzen is gevallen.

Boekentips van 3PAK-auteur Splinter Chabot
Splinter Chabot schreef mee aan '3PAK', het geschenkboek van de Boekenweek van Jongeren. Natuurlijk vroegen we hem ook naar zijn eigen boekentips in deze feestelijke week waarin er aandacht is voor lezers tussen 15 en 18 jaar oud. Op Hebban lees je waarom Chabot juist déze vijf boeken heeft uitgekozen om uit te lichten.

Recensie: Momenten waar de adrenaline vanaf druipt
Speciaal voor de YA|XS-reeks van Best of YA schreef Mirjam Mous een toegankelijke novelle die zich afspeelt in de wereld van 'Boy 7'. Hebban-recensent Demi las 'Girl 6' en beoordeelde het boek met drie sterren: 'Dankzij de korte hoofdstukken en de kleine cliffhangers zullen veel jongeren - vooral degenen die niet zo snel een boek zullen oppakken - dit boek graag lezen.'

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)  

Hebban Weekopening #32: kleurrijke prentenboeken, verliefde doden en een te hoge leesstapel
Boekentips van 3PAK-auteur Khalid Boudou

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: lees een goed boek voor de Hebban Reading Challenge

Gerelateerd


Gesponsorde boeken