Hebban Newsroom

24
november 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: lees een interview met thrillerauteur Samuel Bjørk

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Samuel Bjørk: 'Ik zou een professor in seriemoordenaars kunnen zijn'
Twee dode kinderen, een schilderachtige plaats delict… De vierde thriller over het rechercheduo Munch en Krüger fascineert direct. Toch was het boek er bijna niet geweest: het schrijven van een prequel viel Samuel Bjørk zwaarder dan verwacht. We spreken Bjørk over de highs and lows van het leven als schrijver, zijn zoektocht naar de waarheid en natuurlijk over zijn knisperverse thriller Sneeuwwit.

Recensie: Het ziet er simpel uit, maar er zit veel aandacht en denkwerk erachter
Alice Oseman had al vroeg haar eerste publicatie te pakken en is sindsdien een gevestigd Young Adult-auteur én illustrator. De 'Heartstopper'-reeks betekent haar Nederlandstalige debuut. Hebban-recensent Minca las de graphic novel en beoordeelde het met vier sterren: 'Er is in de opmaak van de bladzijdes rekening gehouden met lezers die niet of nauwelijks ervaring hebben met graphic novels.'

Win een van de vijf exemplaren van Sneeuwwit van Samuel Bjørk
Maakt het interview met Samuel Bjørk je nieuwsgierig naar Sneeuwwit en zou je deze nieuwste thriller graag willen lezen? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff vijf exemplaren van het boek weggeven.

Vandaag op de agenda

Vrouwen Schrijven Geschiedenis (Utrecht)

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

De Grote Vriendelijke 100 is bekend! 

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2212 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: lees een interview met thrillerauteur Samuel Bjørk

Gerelateerd


Gesponsorde boeken