Hebban Newsroom

28
oktober 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: Lees een sneak preview van de jeugdhorror 'Verdronken'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Ze kwam terug voor wraak... Verdronken is het nieuwste Horrorland-boek
Dit jaar is uitgeverij Kluitman gestart met de spannende serie 'Horrorland' voor lezers vanaf 10 jaar. Het tweede deel in de reeks is 'Verdronken' door K.R. Alexander, waarin een meisje een mysterieus meer in wordt geduwd en verdwijnt, maar de volgende dag gewoon weer op school is. Hoewel... gewoon? Lees een sneak preview van het boek en maak kans op 'Verdronken' in de Hebban winactie.

Recensie: Op een intelligente manier uitgewerkt
Daniel Cole werd dankzij zijn debuuttrilogie een groot succes, met verkochte rechten aan meer dan 30 landen. Nu keert hij terug naar het 'Ragdoll'-universum met de opzichzelfstaande thriller 'Mimic'. Hebban-recensent Katy las het boek en beoordeelde het met vier sterren: 'Cole zorgt voor een macabere rit langs enkele klassieke meesterwerken en die is uiterst genietbaar.'

Maak kans op een van de vijf exemplaren van Verdronken
Dit jaar is uitgeverij Kluitman gestart met de spannende serie 'Horrorland' voor lezers vanaf 10 jaar. Het tweede deel in de reeks is 'Verdronken' door K.R. Alexander, waarin een meisje een mysterieus meer in wordt geduwd en verdwijnt, maar de volgende dag gewoon weer op school is. Hoewel... gewoon? Win het boek op Hebban!

Vandaag op de agenda

Utrechts Stadsdichtersgilde (Utrecht)
Vrouwen schrijven geschiedenis i.s.m. Idea Cultuur (Bilthoven)

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Kobo Schrijfwedstrijd 2021 - Van begin tot eind
De Hebban Read-a-thon van de herfst van 2021

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2203 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: Lees een sneak preview van de jeugdhorror 'Verdronken'

Gerelateerd


Gesponsorde boeken