Advertentie

Hebban Newsroom

22
juli 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: Lees een sneak preview van 'De nimfen'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lekker Lezen Weken: deze debuten mag je niet missen
Tijdens de zomermaanden lees je debuten met plezier. Het is een tijd voor lekker ontspannen, rustig ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen. Als het niet op vakantie is, dan is het wel in een boek. Met deze recent verschenen debuten kun je dan ook je hart ophalen tijdens de Lekker Lezen Weken.

De nimfen, een obsessieve literaire thriller rond Griekse mythologie
'De nimfen' is de tweede thriller van Alex Michaelides, opgebouwd rond Griekse mythologie, psychologie en onopgeloste moordzaken. Is de Cambridge-professor Edward Fosca in staat zijn studentes te vermoorden, allen lid van een mysterieuze groep die rond zijn persoon is ontstaan? Lees nu een sneak preview op Hebban en maak kans op het boek in de winactie.

Maak kans op een exemplaar van De nimfen van Alex Michaelides
Blies de debuutthriller De stille patiënt jou van je stoel en wil je het tweede boek van Michaelides ook aan je boekenplank toevoegen, of maakt de sneak preview zo nieuwsgierig dat je De nimfen niet wilt missen? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij Cargo vijf exemplaren weggeven van De nimfen, vertaald door Els Franci-Ekeler.

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud) 

De Hebban Read-a-thon van de zomer van 2021

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2140 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: Lees een sneak preview van 'De nimfen'

Gerelateerd

Gesponsorde boeken