Hebban Newsroom

03
augustus 2021
om 08:51

Vandaag en morgen op Hebban: Lees een sneak preview van 'Zeg nooit je naam'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Tekla Berg is terug in de nieuwe medische thriller Zeg nooit je naam
Christian Unge neemt de oude wijsheid 'schrijf over wat je kent' ter harte. Naast auteur is hij namelijk zelf ook arts, in het Karolinska Universitair Ziekenhuis in Stockholm. In het tweede boek in de 'Tekla Berg'-thrillerreeks komt de gelijknamige dokter in de problemen als ze het raadsel rond een vrouw en kleine jongen wil oplossen. Lees een sneak preview op Hebban en win het boek.

Zomerkids boekentips: NBD jeugdspecialisten tippen in de Regenboog Week
Zomerlezen is er ook voor kinderen en daarom delen vijf jeugdspecialisten van NBD Biblion hun favoriete kinderboeken tijdens de campagne, toegespitst op de themaweken. Ook vind je in deze zomerse rubriek tips van de Hebban-redactie. Dat betekent volop genieten van de mooiste kinderboeken van het moment. Deze keer: kinderboekentips voor de Regenboog Week.

Interview | Gaykrant x Ted van Lieshout
Gaykrant en  Hebban  organiseren deze maand de verkiezing van de Regenboogboek Top 100. Op 7 augustus zal Boris Dittrich de uitslag ervan bekend maken. Vandaag is de laatste stemdag. Gedurende de verkiezingen laat Gaykrant diverse schrijvers aan het woord. Deze keer sprak hoofdredacteur Rick van der Made met Ted van Lieshout.

Maak kans op het winnen van 'Zeg nooit je naam' van Christian Unge
Christian Unge neemt de oude wijsheid 'schrijf over wat je kent' ter harte. Naast auteur is hij namelijk zelf ook arts. In het tweede boek in de 'Tekla Berg'-thrillerreeks komt de gelijknamige dokter in de problemen als ze het raadsel rond een vrouw en kleine jongen wil oplossen. Win het boek nu op Hebban.

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud) 

Ga op reis in een boek | Bestemming Schotland
Regenboog Week: LGBTQ+ literatuur en romans voor deze zomer
Interview | Gaykrant x Eveline van de Putte

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: Lees een sneak preview van 'Zeg nooit je naam'

Gerelateerd


Gesponsorde boeken