Hebban Newsroom

21
september 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: meld je aan voor het gratis lezersevent met Paula Hawkins

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Gratis online lezersevent met bestsellerauteur Paula Hawkins
Op dinsdag 5 oktober vanaf 20.00 uur wordt bestsellerauteur Paula Hawkins geïnterviewd door journalist en schrijver Janneke Siebelink. Zij gaan in gesprek met elkaar over Hawkins’ nieuwste thriller 'Een langzaam smeulend vuur' en nog veel meer. Lees een sneak preview van de thriller en meld je aan voor het online lezersevent!

Recensie: Een boek dat je eigenlijk vaker moet lezen
Tahereh Mafi werd bekend met haar fantasyserie 'Touching Juliette', maar schrijft inmiddels ook Young Adult-romans waarin moslimjongeren in Amerika centraal staan. Hebban-recensent Isolde las haar nieuwste boek 'Een intens gelukkig gevoel' en beoordeelde het met de volle vijf sterren: 'Mafi heeft in "Een intens gelukkig gevoel" veel belangrijke thema’s verwerkt.'

Schrijf je in voor de leesclub met Sterren in de schemering
Een Amerikaanse journaliste is vastbesloten haar land te vertellen hoe gevaarlijk nazi-Duitsland is, maar het net sluit zich om haar en haar informant. Op Hebban lees je een sneak preview en kun je je inschrijven voor de leesclub die we met het boek organiseren.

Lezen: een sport met spelregels?
In de Boekenweek van Jongeren laten we niet alleen jongeren aan het woord, maar ook degenen die nauw met hen samenwerken. Emma Kustermans is docent Nederlands en benadert lezen als een sport. Ook wanneer het gaat om de verplichte leeslijst, want zij en haar leerlingen gaan altijd op zoek naar voltreffers.

Vandaag op de agenda

Een goed gesprek over de liefde (Gouda)
Een marathongesprek over de liefde door journalist Frénk van der Linden.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)  

Vijf draken redden de wereld in de kinderboekenserie 'Vleugels van vuur'
Deze Young Adult wil je in het najaar van 2021 lezen
Maak kans op een van de vijf exemplaren van De drakenprofetie

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: meld je aan voor het gratis lezersevent met Paula Hawkins

Gerelateerd


Gesponsorde boeken