Hebban Newsroom

15
oktober 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: schrijf je in voor de leesclub met 'Het leven noemen'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Leesdetectives: 'Juffen en meesters hebben ons geïnspireerd'
Yannick en Sander zijn bovenbouwleerkrachten in het basisonderwijs. Beide zijn ze actief betrokken bij het leesonderwijs op hun basisschool en zijn helemaal gek op boeken. Inmiddels maken zij als De Leesdetectives met ontzettend veel plezier video's over kinderboeken, die ook op Hebban geplaatst worden. Speciaal voor de Kinderboekenweek is er nu ook een interview met dit dolle duo.

Een moeder en dochter in strijd met het verleden in Het leven noemen
Aisha Dutrieux debuteert als auteur met haar beklemmende roman 'Het leven noemen', waarin moeder en dochter de strijd aangaan met elkaar en hun verleden. Wat kunnen ze onder ogen zien, en is het mogelijk te ontsnappen? Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en kun je je inschrijven voor de leesclub.

Boekentippertip | 'Zowel een heerlijke feelgood als psychologische thrilllers'
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

Schrijf je in voor de debutantenleesclub met Het leven noemen
We hebben 10 leesexemplaren beschikbaar voor deelnemers aan deze leesclub. Ben jij enthousiast over dit boek, vul dan onderstaand inschrijfformulier in en zet in het opmerkingenveld wat je motivatie is om voor dit boek mee te doen met een leesclub!

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Op zoek naar afkomst en vrijheid in de nieuwe romanreeks van Nele Neuhaus
10, 10, 10, laat je boekenliefde zien!
Schrijf je in voor de leesclub met Zomer van de waarheid van Nele Neuhaus

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2203 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: schrijf je in voor de leesclub met 'Het leven noemen'

Gerelateerd


Gesponsorde boeken