Hebban Newsroom

14
september 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: schrijf je in voor de leesclub met 'Mist'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Twee lichamen. Twee dropjes. Twee weken. Tuva Moodyson is terug in Zwart zout
Will Dean laat zijn dove heldin, journaliste Tuva Moodyson, opnieuw haar opwachting maken in het tweede deel van de 'Tuva'-thrillerreeks. Ze is bijna weg uit het dorp, maar haar nieuwe baan laat nog twee weken op zich wachten. Twee weken waarin ze een moordenaar moet zien te vinden terwijl het dorp is ingesneeuwd. Lees een sneak preview van 'Zwart zout' en maak kans op het boek in de winactie.

Tien vragen aan debutant Abbie Chalgoum
Het is de Week van de Debutant op Hebban, waarin we aandacht besteden aan kersverse auteurs en hun werk. Wat is het mooiste compliment dat ze ooit over hun werk kregen, welk boek maakte de hoge verwachtingen niet waar en wat kostte hen juist hun nachtrust? Vandaag lees je de antwoorden op tien vragen van Abbie Chalgoum.

Win Zwart zout, het tweede boek in de 'Tuva'-thrillerreeks
Heb je De jacht van Will Dean met veel plezier gelezen en kun je niet wachten om ook het tweede deel aan je boekenplank toe te voegen, of vind je het verschijnen van dit tweede boek een goed moment om met de serie te beginnen? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna vijf exemplaren weggeven.

Schrijf je in voor de leesclub met Mist van Eric Corton
Eric Corton is een artistieke duizendpoot die met Mist zijn eerste roman uitbrengt, een filmisch geschreven en sterk geplot verhaal over een man die de grip op zijn werkelijkheid kwijt is en een duister verleden onder ogen moet zien. Lees op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub met het boek.

Vandaag op de agenda

Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)  

* De tien best besproken literaire debuten van 2021 op Hebban 
Tien vragen aan debutant Sterric (Sterre Richard)
Recensie: Vervreemdend, interessant en huiveringwekkend
Maak kans op 'Piranesi', de winnaar van de Women's Prize for Fiction

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: schrijf je in voor de leesclub met 'Mist'

Gerelateerd


Gesponsorde boeken