Advertentie

Hebban Newsroom

21
juni 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: Vandaag begint de Oranje Week van Zomerlezen!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Zomerlezen Oranje Week: boekentips voor sportliefhebbers
Eindelijk kunnen we weer genieten van een volle sportzomer. Het EK voetbal, Formule 1, de Olympische Spelen en de Tour de France – op hoge snelheid halen we in wat we hebben moeten missen. Daar horen natuurlijk sportboeken bij voor elke liefhebber. Met deze listmania doe je inspiratie op voor een allround sportzomer!

Zomerlezen Schrijfwedstrijd: een foto zegt meer dan 1000 woorden (2)
In de Oranje Week van het Zomerlezen kun je voor de tweede keer meedoen met de Zomerlezen Schrijfwedstrijd. Bij elk thema hebben we 2 of 3 foto's geselecteerd waar jij een verhaal van maximaal 1000 woorden over kunt schrijven. Je kunt één thema kiezen om aan mee te doen, een paar of allemaal.

Hebban Weekopening #23: Een Azteekse god die op wraak zint en de Oranje Week
Elke maandagochtend vertelt een Hebban-redacteur je in De Weekopening wat je de komende zeven dagen op Hebban kunt verwachten. Vandaag licht redacteur Anouk haar persoonlijke selectie verwachte boeken toe en laat ze je zien welke toffe Hebban-acties en evenementen je niet mag missen. Zien we je deze week terug op je favoriete boekensite? 

Teken nu in voor de Complete Collectie van 75 jaar Suske en Wiske
Suske & Wiske is niet meer weg te denken uit de Vlaamse en Nederlandse cultuur. Het geesteskind van Willy Vandersteen bestaat al sinds 1945 en is daarmee de langstlopende stripreeks van de Benelux. De strips verschenen in eerste instantie in kranten voordat ze ook als album gepubliceerd werden. Uitgeverij Standaard biedt verzamelaars nu een unieke kans om de hele collectie compleet te krijgen.

Recensie: Een fabelachtige vertelstem in vrij vers
Sarah Crossan werkte jarenlang als lerares Engels, tot ze besloot zich volledig op het schrijven van boeken te richten. Haar Young Adult-romans in vrije vers wonnen al vele prijzen, nu komt ze met een eerste boek voor volwassenen. Hebban-recensent Nicole las 'Tussen ons' en beoordeelde het met vier sterren.

Vandaag op de agenda

 Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Zomerlezen: Oranje Week

De Zomerlezen Oranje Week: koninklijke boekentips

En ook:

Verwacht: non-fictie in 2021 (1)
Alena Schröder: 'Ik fictionaliseerde mijn eigen familiegeschiedenis'
Win 'Jonge vrouw in blauw bij avondlicht' van Alena Schröder

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2140 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: Vandaag begint de Oranje Week van Zomerlezen!

Gerelateerd

Gesponsorde boeken