Advertentie

Hebban Newsroom

10
juni 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: vijftig jaar schrijven over poezen en katten

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Crime of the Century: thrillerjaar 2011
In deze Crime of the Century Special kijken we naar het jaar 2011. Bram van der Vlugt gaf de Sinterklaasmijter door aan Stefan de Walle, de Britse prins William trouwde met Kate Middleton en Amy Winehouse overleed. Ook sloot het laatste Nederlandse postkantoor, waar tegenwoordig de Bibliotheek Utrecht en Broese Boekverkopers in huizen.

Recensie: David Hewson stijgt boven zichzelf uit
David Hewson werkte als journalist voor hij in 1995 debuteerde met zijn eerste thriller. Inmiddels heeft hij meer dan twintig boeken op zijn naam staan en is 'De engel van Venetië' verschenen, een historische thriller. Hebban-recensent Anne-Claire las het boek en beoordeelde het met de volle vijf sterren.

Vijftig jaar schrijverschap over poezen en katten komt samen in Het kattentheater
Mensje van Keulen schrijft al haar hele carrière over poezen en katten. Nu ze dit jaar haar vijftigjarige schrijverschap viert, worden al deze stukjes voor het eerst gebundeld in één geïllustreerde uitgave. Van journalistieke stukken tot verhalen en van gedichten tot kattencorrespondentie – lees nu een sneak preview van 'Het kattentheater' en win het boek!

Dit zijn de winnaar(s) van de Mensje van Keulen-schrijfwedstrijd!
In april werd de Mensje van Keulen-schrijfwedstrijd aangekondigd. De auteur gaf verschillende tips voor het schrijven van een kort verhaal, dat ingeleverd kon worden tot 1 juni. Alle ingezonden verhalen werden beoordeeld door een vakjury, waaruit een winnaar en twee runners-up werden gekozen. De schrijver van het winnende verhaal ontvangt een boekenpakket én publicatie op Hebban!

Maak kans op een van de vijf exemplaren van 'Het kattentheater' van Mensje van Keulen
Mensje van Keulen schrijft al haar hele carrière over poezen en katten. Nu ze dit jaar haar vijftigjarige schrijverschap viert, worden al deze stukjes voor het eerst gebundeld in één geïllustreerde uitgave. Van journalistieke stukken tot verhalen en van gedichten tot kattencorrespondentie – je kunt het boek nu winnen.

Vandaag op de agenda

 Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Zomerlezen: De Spannende Week

* Crime of the Century: thrillerjaar 2015
* Verwacht: thrillers in 2021 (2)
Zomerlezen Kids: spannende boeken van 0 tot 12 jaar

En ook:

Een copycatmoord dwingt Léon Coeur en Hanna naar het verleden te kijken
Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met De dwalenden

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: vijftig jaar schrijven over poezen en katten

Gerelateerd

Gesponsorde boeken