Advertentie

Hebban Newsroom

07
juni 2021
om 08:00

Vandaag en morgen: Vandaag begint de Spannende Week van Zomerlezen!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Hebban Weekopening #22: complotten, demonstranten en een opstandige kloon
Elke maandagochtend vertelt een Hebban-redacteur je in De Weekopening wat je de komende zeven dagen op Hebban kunt verwachten. Vandaag licht redacteur Martijn zijn persoonlijke selectie verwachte boeken toe en laat hij je zien welke toffe Hebban-acties en evenementen je niet mag missen. Zien we je deze week terug op je favoriete boekensite? 

Crime of the Century: de trilogieën van eigen bodem
Specialist Jos van Cann draait al een tijdje mee in het thrillergenre. Zo publiceerde hij in 2009 al 'De Grote Crimezone Thriller Encyclopedie' en recenseerde hij honderden spannende boeken voor kranten en websites. Speciaal voor het thema van de Spannende Week - Crime of Century - maakte hij een persoonlijke selectie van Nederlandstalige trilogieën verschenen vanaf 2000. 

Zomerlezen Schrijfwedstrijd: een foto zegt meer dan 1000 woorden (1)
Zomerlezen begint goed met De Spannende Week en het startsein voor de Zomerlezen Schrijfwedstrijd. Bij elk thema hebben we 2 of 3 foto's geselecteerd waar jij een verhaal van maximaal 1000 woorden over kunt schrijven. Je kunt een thema kiezen, een paar of allemaal. 

Crime of the Century: thrillerjaar 2000
We beginnen de Crime of the Century Special met het jaar 2000, het begin van een nieuw millennium. Opluchting, daar begon de 21ste eeuw mee. De voorspelde millenniumcrisis bleef uit. Liften gingen nog steeds op en neer, vliegtuigen bleven vliegen en de automatiseringssystemen van de banken bleven onverstoord overeind. 

Vandaag op de agenda

 Vandaag staan er geen evenementen in de literaire agenda van Hebban. Jouw evenement toevoegen doe je hier.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Zomerlezen: De Spannende Week

* Crime of the Century: thrillerjaar 2014
* Recensie: Banville hanteert regelmatig een ironische ondertoon

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen: Vandaag begint de Spannende Week van Zomerlezen!

Gerelateerd

Gesponsorde boeken