Advertentie

Hebban Newsroom

20
december 2020
om 11:02

Vijfentwintig dagen kans op een Boekenbon van 100 euro!

79 reacties

We hebben goed nieuws! Vanaf de start van de zesde editie van de Hebban Reading Challenge organiseren we tot en met 25 januari de Hebban Reading Challenge Kick-off Weken in samenwerking met de Nederlandse Boekenbon! Zij stellen elke dag een Boekenbon ter waarde van maar liefst 100 euro beschikbaar. 

Met deze actie steunen we de lokale boekhandel en vragen we je als deelnemer aan de actie ons te vertellen welke boekhandel bij jou in de buurt de besteding van de Boekenbon mag verzorgen als je de dagwinnaar bent. 

Elke dag laten we deelnemers aan de Hebban Reading Challenge 2021 kennismaken met een onderdeel op Hebban en kunnen zij zich inschrijven voor de verloting van de Boekenbon. Ontdek hier de dagopdrachten. Doe je mee?

De samenwerking met de Nederlandse Boekenbon richt zich natuurlijk alleen op de Nederlandse boekhandels. Maar ook Vlaamse lezers kunnen meedoen aan deze fantastische actie. We zullen voor hen een Nederlandse boekhandel vragen de besteding van de gewonnen Boekenbon te verzorgen en de boeken naar België te laten versturen. 

Lees hier het persbericht van de samenwerking met de Nederlandse Boekenbon.

Hebban Reading Challenge

Dit jaar deden meer dan dertienduizend lezers mee aan de Hebban Reading Challenge. Met nog een halve maand voor de boeg werd door de deelnemers al een recordaantal boeken gelezen, bijna 300.000 stuks. Het idee van de challenge is simpel. Lezers geven aan het begin van het jaar het aantal boeken op dat ze hopen te gaan lezen. Ter inspiratie stelde de redactie van Hebban een afvinklijst van 52 categorieën samen om lezers op een laagdrempelige manier nieuwe boeken en/of genres te laten ontdekken. Het hele jaar door publiceert Hebban thematische boekenlijsten om deelnemers te enthousiasmeren.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Hebban Reading Challenge? Schrijf je dan nu in!

Giftcard van het Jaar

Lezen verrijkt je leven en daarom is de enige echte Nederlandse Boekenbon al sinds 1934 het mooiste cadeau voor familie, vrienden, relaties en collega's. Met een Boekenbon geef je iemand alle vrijheid om te kiezen uit het volledige aanbod van zijn of haar favoriete boekhandel: de beste plek voor advies en volop keuze uit de mooiste boeken. De cadeaukaart wordt in 3.500 winkels verkocht, en is in te wisselen bij 1.500 boekhandels in Nederland. Daarnaast verstrekken ruim 300 boekhandels een gepersonaliseerde Boekenbon.

De Nederlandse Boekenbon is sinds 2020 hoofdsponsor van de Boekenbon Literatuurprijs, voorheen bekend als AKO Literatuurprijs. De prijs werd in november voor het eerst uitgereikt aan Oek de Jong voor zijn roman Zwarte schuur. Eind dit jaar werd de Boekenbon uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Leisure & Ontspanning 2020.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2101 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Vijfentwintig dagen kans op een Boekenbon van 100 euro!