Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

13
september 2021
om 10:00

Vrijdag 17 september start de Boekenweek van Jongeren - met het gratis 3PAK!

3 reacties

Van 17 tot en met 26 september is het de Boekenweek van Jongeren. Met het gratis 3PAK, de uitreiking van het Beste Boek voor Jongeren en heel wat leuke artikelen op Hebban die het boek voor de leeftijdscategorie 15 tot 18 jaar vieren.

3PAK

3PAK is een geschenkbundel met korte verhalen van drie topauteurs. Tijdens de Boekenweek van Jongeren is het geschenk gratis verkrijgbaar bij boekhandels en bibliotheken. Daarnaast wordt 3PAK ook op scholen cadeau gedaan door docenten Nederlands. Ook voor dit jaar zijn er weer drie diverse auteurs gevraagd voor het geschenkboek. De auteurs die in 2021 3PAK schrijven zijn Khalid Boudou, Aimée de Jongh en Splinter Chabot.

Beste Boek voor Jongeren

Het Beste Boek voor Jongeren wordt ieder jaar uitgereikt om de aandacht te vestigen op goede en leuke boeken, geschikt voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. De prijs bekroont boeken van hoge kwaliteit die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren en die zo het leesplezier aanwakkeren.

De tien meest aansprekende boeken van het afgelopen jaar maken kans op de titel Beste Boek voor Jongeren. Deze tien zijn door een vakjury speciaal aanbevolen voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. Het is dan aan een jury van jongeren om deze tien titels te lezen en te bepalen welk boek het beste is.

Boekenweek van Jongeren op Hebban

Tijdens de Boekenweek van Jongeren kun je op Hebban terecht voor boekentips van de drie 3PAK-auteurs, uitgelichte recensies van Young Adult-boeken, winacties, boekentips van het Boekverkoperspanel en leuke listmania's. Zet de Boekenweek van Jongeren in je agenda en mis het niet!

Naar de agendaBron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2561 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vrijdag 17 september start de Boekenweek van Jongeren - met het gratis 3PAK!

Gerelateerd

Over

Khalid Boudou

Khalid Boudou

Khalid Boudou is een Nederlandse auteur van romans, theaterstukken en columns. H...

Aimée de Jongh

Aimée de Jongh

Aimée de Jongh wordt gezien als één van de grootste jonge t...

Splinter Chabot

Splinter Chabot

Splinter Chabot is programmamaker, politieke junkie en rasoptimist.David Bowie e...