Advertentie

Adventskalender Luisterboeken

Disclaimer | Privacystatement | Huisregels | Leesclubvoorwaarden

Na de zeer succesvolle eerste editie van de Hebban Adventskalender vorig jaar maken we er in 2018 natuurlijk weer net zo’n groot spektakel van! Vanaf 1 december tellen we 24 dagen af tot kerst. Elke dag staat er een mooi cadeau klaar voor alle lezers op Hebban! In 2018 gaan we voor ‘digitaal only’, en dan kun je denken aan ebooks, enovelles, luisterboeken en korte verhalen in alle genres, van feelgood tot thrillers, van Young Adult tot non-fictie. Neem een kijkje op het kanaal van de Hebban Adventskalender: 

Naar de Hebban Adventskalender 2018

In de Adventskalender 2018 vind je ook een paar luisterboeken. Die kun je alleen lezen via de gratis Hebban Luisterboekenapp. Hieronder vind je de downloadlinks voor zowel iOS als Android, maar je vindt de app ook gewoon in de appstores. De luisterboeken blijven tot en met 31 januari beschikbaar in de Hebban Luisterboekenapp, dus zorg dat je ze voor die tijd uit hebt!

Hebban Luisterboek-app

De app is gratis te downloaden. De Hebban Luisterboek-app bevat naast fragmenten van nieuwe luisterboeken ook een luisterboeken proeverij met veel (extra lange) fragmenten en een aantal volledig te beluisteren gratis titels.

De app is ontwikkeld door Icontact BV in opdracht van Hebban.nl op basis van het Audiyence white-label audiobook platform.

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android