Advertentie

Week van het Luisterboek Cadeau-app

Naar het Luisterboeken-kanaal

Luisterboek cadeau-app voorgelezen door Rik van de Westelaken en Carolien Borgers

De Week van het Luisterboek cadeau-app bestaat uit twee gloednieuwe luisterboeken. Wie is de Mol-presentator Rik van de Westelaken leest ‘Ik kan er nét niet bij’, het aangrijpende persoonlijke verhaal van Sander Verheijen over zijn bijzondere tweeling. Het tweede luisterboek is ‘Stilzwijgen’, een kort spannend verhaal van thrillerschrijfster Anita Terpstra, voorgelezen door cabaretière Carolien Borgers. De cadeau-app is gedurende de Week van het Luisterboek (tot 20 mei a.s.) voor iedereen gratis te downloaden voor Apple iOS en Android.

Luisterboekenproducent Thinium verzorgt een dagelijkse podcast met verhalen over en gesprekken met voorlezers, auteurs en liefhebbers. Deze podcasts zijn tevens te beluisteren in de Hebban Luisterboek-app.

De gratis luisterboeken in deze cadeau-app zijn tot 1 augustus 2018 te downloaden en te beluisteren.

De Week van het Luisterboek 2018 wordt mogelijk gemaakt door: Uitgeverij HarperCollins Holland, Uitgeverij De Bezige Bij, A.W. Bruna Uitgevers, Karakter Uitgevers, Ambo|Anthos Uitgevers, Luisterrijk, Thinium Audioboekproducties en Libris Blz.

De app is ontwikkeld door Icontact BV in opdracht van Hebban.nl op basis van het Audiyence white-label audiobook platform.

Download de Week van het Luisterboek cadeau-app hier voor iOS (iPhone en iPad)

Download de Week van het Luisterboek cadeau-app hier voor Android

De luistercadeau's zijn ook beschikbaar in de reguliere Hebban Luisterboek-app.

Download de Hebban Luisterboek-app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de Hebban Luisterboek-app hier voor Android

Beide apps zijn ontwikkeld met Audiyence.