Thrillers en Spanning

Highlights

Het nieuwe jaar komt eraan, een heel nieuw boekenseizoen staat op het punt van aanbreken. De Hebban-redactie heeft de kersverse brochures van de uitgeverijen voor je uitgeplozen en een selectie voor je gemaakt. Vandaag laten we je zien wat je in het voorjaar van 2021 kunt verwachten in het thrillergenre.

Serieschrijvers weten precies wat ze doen als ze een verhaallijn niet helemaal afsluiten aan het einde van een boek. Ze geven de lezer genoeg om tevreden te zijn met het verhaal, maar houden voldoende achter om de honger naar een volgend deel aan te wakkeren. Hebban maakte een overzicht met de vervolgen die we dit najaar kunnen verwachten. Het is hoog tijd om je Wil ik lezen-lijstje aan te vullen!

In 2020 is het 100 jaar geleden dat Agatha Christies eerste detectiveverhaal verscheen, de geboorte van Hercule Poirot: 'De zaak Styles'. Christie schreef gedurende haar leven (1890-1976) meer dan honderd boeken, korte verhalen en toneelstukken en het aantal verkochte exemplaren loopt inmiddels in de miljarden. Met recht wordt ze dan ook de 'Queen of Crime' genoemd.

Word lid van de grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen

  • Beheer de boeken die je las of nog wilt lezen
  • Ontvang leestips op maat
  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over jouw favoriete auteurs
  • Lees meer en leuker met de Hebban Reading Challenge
  • Doe mee aan exclusieve giveaways en online leesclubs
  • Al meer dan 200 duizend lezers gingen je voor
  • Lid worden is gratis en kost slechts een paar minuten van je tijd

Klik hier voor een gratis account

Tijdens de Week van de Debutant staat alles in het teken van dat eerste boek van een beginnend auteur, of het eerste boek in een geheel nieuw genre. Regelmatig komen deze boeken in handen van ons recensententeam, die er hun deskundige oordeel over vellen. Dit zijn de op Hebban best besproken thrillerdebuten van 2020.

Elke week verwachte thrillers in je mailbox?

Zet de Thrillers en Spanning aan onder Verwacht in je profiel of meld je hier aan voor de Hebban Thrillernieuwsbrief.
Gesponsorde boeken