Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onze partners

Libris, Blz en Libris.nl

Op Libris.nl vind je zo’n 95 literaire Libris-boekhandels en 80 Blz.-boekhandels. Deze boekhandels werken samen op het gebied van inkoop en marketing en online. Daar waar de Blz.-boekhandel een brede lokale rol vervult vanuit de liefde voor het boek staat het merk Libris vooral voor een breed én diep assortiment en een gemeenschappelijk gevoel voor kwaliteit, kennis van het boek en lokale maatschappelijke betrokkenheid. Elke boekhandel heeft zijn eigen karakter en unieke uitstraling. Wat de winkels bindt, is het assortiment literaire, informatieve, actuele en bijzondere uitgaven. En bovenal de liefde voor het boek.

Niet voor niets luidt de pay-off Libris {vol van boeken}. Die bevlogenheid zie je ook terug in de sponsoring-activiteiten, zoals de bekende Libris Literatuur Prijs, met veel landelijke media-exposure. Ook sponsort Libris de gewaardeerde Libris Geschiedenis Prijs waarmee historische boeken worden bekroond en een algemeen publiek aanspreken. Daarnaast is Libris betrokken bij ‘Wr!te Now’ en de Nationale Mediatheek Trofee.

Hebban en Libris Blz. werken sinds 2017 intensief samen met campagnes en activiteiten rondom lezen en boeken, waaronder de Libris Literatuur Prijs-leesclubs, bijdragen aan Vol van Boeken, de Hebban Debuutprijs en de Hebban Reading Challenge.

Artikelen: