Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Eén waarheid

@borduitboekaan 02 april 2024
Vanaf het moment dat Laura haar ouders vermoord aantreft in huis is ze volkomen in verwarring. Van de ene op de andere dag staat haar leven op de kop. In wanhoop en verdriet doet ze een zelfmoordpoging, waarna ze wordt opgenomen in een kliniek. Gesprekken en diverse vormen van therapie volgen om haar te helpen de pijn die ze voelt een plekje te geven. Als lezer leef je met haar mee en ga je in haar gedachten mee naar flarden van herinneringen. Op dezelfde afdeling loopt Joritt stage, hij raakt door Laura geïntrigeerd en gaat op zoek naar meer informatie over de moord op haar ouders. Zo start er een zoektocht naar de waarheid.

Een pageturner van kaft tot kaft! Waarbij de schrijfster ervoor zorgt dat je als lezer steeds dieper in het leven van de hoofdpersonen wordt gezogen. Mooi hoe ze vol respect aandacht geeft aan moeilijke onderwerpen. Hoe ze een liefdevol licht schijnt op de donkere kant van een mens. Een kant die niet altijd begrepen wordt.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van @borduitboekaan

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.