Daten met een deadline

Dimphy1313 29 oktober 2025
Onderweg naar mijn vakantiebestemming Spanje heb ik dit boek opgepakt – en wauw, ik werd er zó in meegezogen dat ik gewoon niet meer wilde stoppen. Het enige nadeel? Dat het zo snel uit was… Shirley, wil je alsjeblieft snel weer een boek schrijven? En doe er gerust een paar hoofdstukken extra bij, want dit smaakt écht naar meer!

Wat een sterk debuut: een heerlijke schrijfstijl, fijne humor, leuke personages en een verhaal dat je hart verovert. Het was extra genieten om het e-boek en luisterboek te combineren. Het boek is nu alleen beschikbaar als e-boek en luisterboek, maar eerlijk? Ik zou het zó graag ook fysiek in mijn kast willen hebben staan.

Flaptekst:
Fien heeft gezworen altijd single te blijven. Relaties? Te veel gedoe. Tot een oude fling haar pad weer kruist… Hij doet haar een voorstel: vier dagen daten, en dan beslist zij of het doorgaat of stopt. Maar durft Fien haar hart te openen of houdt ze vast aan haar oude overtuigingen?

Algemene beoordeling: 4,5 ster

Meer recensies van Dimphy1313

Dé grote hit uit Frankrijk en de start van een serie met een duale tijdlijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.