Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Tetje schrijft op een aangrijpende en invoelbare wijze het misbruik dat zij meemaakte. Je kunt tot in je diepste vezels met de auteur meevoelen. Ik kon het bijna voor mij zien, maar het werd niet beangstigend. Tetje is een onbekende, maar veelbelovend auteur.

In het boek gaat het ook over de periode nadat Tetje uit de cirkel van geweld gekomen is en welke hindernissen zij op haar pad tegen gekomen is. In alledaagse zaken, maar ook in therapie. Zeer leerzaam. Ik was onder de indruk van de beschrijving van het herstelproces en de gedachten die in de hoofden van mensen met trauma zitten.

Tetje geeft herkenning en hoop voor iedereen die te maken heeft met trauma, misbruik en psychologie. Ik raad dit boek aan iedereen aan. Zeer waardevol. Aan het boek zijn columns toegevoegd van Esther van Wageningen. Dat is een fijne afwisseling en van toegevoegde waarde voor het boek.

Reacties op: Zeer bijzonder boek over misbruik en seksuele uitbuiting

1
Ik kwam, zag en werd misbruikt - Tetje Punter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken