Zeer interessant om te lezen en leest vlot weg

Erikaatjuuh 06 februari 2022
Een steekje los is een boek van Iris ter Haar waarin zij op een luchtige manier beschrijft hoe het is om te leven met angststoornissen. Hierin vertelt ze heel duidelijk hoe het voor haar is gelopen en hoe zij zichzelf heeft gevonden in borduren. Waar ze ook een webshop van heeft!

Allereerst de cover, de covers van de Hoofdzaken-serie van Blossombooks zien er allemaal super gaaf uit maar het leuke aan een steekje los is dat Iris zelf de titel heeft geborduurd. Dit kleine extraatje maakt voor mij de cover gelijk speciaal.
Het is erg fijn geschreven en je leest er makkelijk doorheen. Je aandacht wordt er goed bijgehouden omdat de afwisseling tussen informatie en eigen ervaring goed wordt afgewisseld. Het is zo geschreven dat je Iris precies kunt volgen in haar verhaal. Ik lees zelf eigenlijk nooit andere dingen dan fantasie boeken, maar ik ben erg blij dat ik dit boek heb gelezen. Het is zo levendig geschreven, dat ik er helemaal in op ging.
Ik raad iedereen zeker aan dit boek te lezen, maar let op: het is niet bedoeld om je eigen diagnose te stellen. Mocht jij jezelf nou herkennen in dit verhaal, praat dan met iemand.

Meer recensies van Erikaatjuuh