Kabouters en fantasie

IngeBlom 03 juni 2025
Erg leuk boekje met veel humor. Goed geschreven en spreekt enorm tot de verbeelding. Inmiddels wel wat gedateerd, maar voor nu nog wel goed te gebruiken met wat aanpassingen. Vooral het stukje over Sinterklaas moet even omgebogen worden tijdens het voorlezen. Het stuk over het dode kind die opgehaald wordt door de oude man had voor mij ook niet gehoeven. Verder een zeer geslaagd sprookjesboek, waarbij Simon, de hoofdpersoon, kan veranderen naar heel klein (kabouter formaat) of dat de kabouter wat groter wordt. Erg grappig en de moeite waard.

Meer recensies van IngeBlom