Bereid je voor op scheve gezichten van je eigen familieleden wanneer je dit boek leest!
Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar multimiljonair vader, die ze nooit heeft ontmoet, de laatste wens van haar stervende moeder heeft genegeerd, besluit ze wraak te nemen voor een leven lang afgewezen te zijn. Ze zweert elk lid van zijn rotte familie te vermoorden, met haar vader als laatste slachtoffer. Als lezer heb je een eersterangs plek in haar gruwelijke maar ook vermakelijke moordproces.
Tot Grace wordt gearresteerd voor een moord die ze niet heeft gepleegd..
Mijn interesse was gewekt door de bizarre titel en het uitgangspunt van dit boek. Ik kreeg dan ook wat scheve gezichten van mijn eigen familieleden tijdens het lezen van dit boek.
How to Kill your Family is geen gezellig verhaal. Het is duister, soms bruut, vol met zwarte humor en veel sarcasme. De hoofdpersoon is soms oppervlakkig en absoluut geen engeltje, maar wel een Mastermind met veel geduld.
Het jammere vond ik dat er veel in het boek ontzettend uitgebreid beschreven werd, maar ik kon de bizarre moordwijzen dan wel weer waarderen ook al waren sommige vergezocht. Ik durf dan ook toe te geven dat ik stiekem heb gejuicht voor Grace op bepaalde momenten.
Ik duik in verhalen en schrijf vrijwillig recensies voor Bibliotheek Velsen – Lees je mee?
Tot Grace wordt gearresteerd voor een moord die ze niet heeft gepleegd..