Mooi en spannend

leonie-bouwman 23 juni 2020
Het heeft al twee jaar niet geregend, alle boeren in Australië hebben het zwaar. Maar is dat de reden dat Luke zijj gezin vermoord en daarna zelfmoord pleegt?
Een vriend van vroeger, nu agent, is bij de begrafenis en er worden oude wonden opengehaald. Dertig jaar geleden waren hij en Luke bevriend met een meisje dat verdronk.
Zou er een andere reden zijn dat Luke stierf, bijvoorbeeld schuldgevoel?

Heel spannend boek, debuut van deze auteur. Ik heb De Wildernis al klaar liggen, hoewel ik begreep dat die minder goed is. Maar wat wil je ook met zo'n debuut?

Meer recensies van leonie-bouwman

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.