Een heel fijn tussendoortje, waarmee ik veel heb gelachen

Vandaag is de releasedatum van het debuut van Shirley. Zij won onlangs de zomerwedstrijd georganiseerd door de verhalenfabriek. Na de recensie exemplaar te hebben gelezen kan ik echt beamen dat zij de terechte winnaar is.

De verhaallijn is voor een korte verhaal subliem. Het is ontzettend goed uitgewerkt en de personages zijn leuk, realistisch en vernieuwend.

Shirley heeft een hele fijne, vlotte en levendige schrijfstijl met humor. Ik vond het prachtig hoe zij serieuze ondertoon in het verhaal heeft verweven met betoverende laag humor. Ik heb meerdere keren hardop moeten lachen wat naar mijn mening enorm belangrijk is in een feelgood.

Echt een heel fijn tussendoortje, waarmee ik veel heb gelachen.

Wil je ook even lekker genieten? Het is vanaf vandaag overal verkrijgbaar als een E-book.

Dank je wel @juul_deverhalenfabriek & @verhalenfabriek voor de recensie exemplaar waar ik enorm van heb genoten.

Meer recensies van LifeChangerReader