Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een aangrijpend verhaal

05 april 2019
Als je een thriller leest dan is het vaak zo dat je merkt dat het niet echt gebeurd kan zijn. Spannend, maar alles is té toevallig en niet realistisch. Dat is met deze thriller anders. Het is niet alleen een waargebeurd verhaal, als je het leest dat merk je dat aan alles dat het een echte autobiografie is. Maar geen saaie autobiografie, het is gewoon een echte spannende thriller geworden die je in één ruk wil uitlezen.
Ontsnapt aan de dood is een titel die de lading dekt. De hoofdpersoon wordt telkens achtervolgd door de dood, letterlijk, maar lukt het haar om uit de klauwen van de onderwereld te komen en ook uit die klauwen te blijven?
Al met een al een zeer aangrijpend verhaal, maar aan de andere kant een zeer prettig, fijn, spannend en mooi boek om te lezen!
En hoewel het een verhaal is wat zich al jarenlang geleden heeft afgespeeld, dat merk je niet in het boek. Het is een verhaal wat zich ook nu nog af zou kunnen spelen en ook nu nog echt zou kunnen gebeuren.
Een echte aanrader!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!