Invoelbare dilemma’s en ambivalentie van dochter en moeder
Een hele toegankelijke en invoelbare manier van schrijven. Een boek over hoe sluipend polarisatie van invloed is op relaties en hoe lastig het dan is in verbinding te blijven.
Marthe beschrijft haar eigen proces in het contact met haar moeder wat steeds verder uit verbinding dreigt te vallen wanneer ze ten aanzien van corona fundamenteel van mening blijken te verschillen. Is dat te overbruggen? Kan je verbinding blijven ervaren wanneer de ander zo’n andere betekenis geeft aan hetgeen gebeurd als jij?
Dit boek zet aan je denken op een niet zware, toegankelijke manier. Hoe zou ik zelf omgaan met deze situatie? Het boek geeft ook een chronologisch beeld van het verloop van de pandemie in Nederland en welke maatregelen daaraan verbonden waren. Goed om weer eens terug te lezen!