Forever pucked

Violet en Alex die we al kennen van het eerste deel van de Pucked reeks, staan al
een stukje verder in hun relatie, werk en leven.
Wat hetzelfde is gebleven is hun enorme aantrekkingskracht en passie voor en met elkaar. De fascinatie voor beverpoes en mega p met of zonder kostuumpje is nog steeds hun gezamenlijke dingetje.
Toch hebben ze elk hun eigen passies van ice hockey tot beleggings portefeuilles beheren.
En trouwen dat is iets dat hij heel graag wil, zij ook, maar ze heeft schrik, schrik dat het noodlot zal toeslaan, want haar ervaringen met trouwfeesten is dramatisch! En dan nog te zwijgen over moeders die de touwtjes willen overnemen!
Dit verhaal heeft twee kanten, heel veel sex, wat soms net iets te veel werd. Het overschaduwde net de andere wat ernstigere kant van het verhaal, de personages en hun issues.
Helena Hunting brengt de steamy fragmenten wel altijd met een bepaalde twist, humor en absurdheid, dat maakt haar verhalen altijd zo uniek en heerlijk lezen.
Een echte Sport & Steamy romance voor diegene die erg veel van smut en hilariteit houden!

3 sterren

@missp_her_books_read