Advertentie

Voor een leesclub hier op Hebban heb ik een exemplaar van dit boek thuisgestuurd gekregen. Ik was nog niet bekend met de boeken van Carmen Mola en heb het eerste deel, De Zigeunerbruid, ook nog niet gelezen. Hierdoor Ben ik zonder al te veel verwachtingen begonnen met lezen. En was ben ik blij dat ik dit boek heb mogen lezen.

Het Duistere Net is een verhaal wat zich in Spanje afspeelt. Het verhaal begint in de slaapkamer van een tienerjongen. De politie doet een inval en niet zonder reden: de jongen kijkt live via het Darkweb mee naar een jonge vrouw, eigenlijk nog een meisje, die op vreselijke wijze wordt afgeslacht door leden van een mysterieuze organisatie. Het boek beschrijft gedetailleerd wat er met haar gebeurt, ik als beelddenker zag het dan ook helemaal voor me. Gruwelijk...!

Elena Blanco, de hoofdpersoon in dit verhaal en tevens speciaal agent in het onderzoeksteam van de politie, is tegen wil en dank gekoppeld aan het DarkWeb: jaren terug werd haar jonge zoontje Lucas ontvoerd door dezelfde organisatie die nu deze jonge vrouw op vreselijke wijze live om het leven brengt. Wat volgt is de zoektocht van een wanhopige moeder, naar haar ontvoerde kind.

Ik heb het boek met veel interesse gelezen. Van nature ben ik een rustige, vrij trage lezer maar ik ben echt door de ruim 400 pagina's heen gevolgen. Het boek heeft een erg fijne, vlotte schrijfstijl en is dusdanig spannend geschreven dat je steeds maar door blijft lezen. Heerlijk! Wel moest ik op het begin even wennen aan alle Spaanse namen, maar na een paar hoofdstukken te hebben gelezen ging dat prima.

Hou je van een ├Ęchte gruwelthriller dan is dit boek absoluut een aanrader!

Reacties op: Een echte gruwelthriller

65
Het duistere net - Carmen Mola
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners