Heerlijke cowboy romance

tamochibooks 06 oktober 2025
De Rebul Blue Ranch serie gaat verder in deel twee van deze serie. We volgen Wes, de dromerige, middelste broer van de Ryder familie. Ik vond Wes echt een ontzettend leuke man om over te lezen. Hij is een stoere knul met een heel groot hart en een grote droom waar hij voor wil vechten.
Ada is een vrouw met een backstory, maar ze is ook erg sterk en weet wat ze wil.
Voor sommige lezers kwam deze romance misschien wat "pusherig" over, maar ik moet zeggen dat ik wel weke knieën kreeg van Wes. En de boeken van Lyla Sage lezen gewoon altijd goed weg!

Meer recensies van tamochibooks

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.