Een rollercoaser van een boek

08 december 2019
"Ik wil niet slechts één ding zijn. Ik wil dapper en onbaatzuchtig en intelligent en eerlijk en vriendelijk zijn."
Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een grote fan ben van Dystopian. Een dystopische wereld is bij mij altijd welkom, zo dus ook het populaire Divergent, een serie die ik al een lange tijd wilde lezen.
Divergent was echt een rollercoaster van een boek. Ik snap helemaal waarom dit boek zo populair is, al was ik wel een beetje teleurgesteld door het zwakke midden. Gelukkig wist het einde dit goed te maken en vond ik dit uiteindelijk echt een fantastisch boek! Al bij al hou ik gewoon van dit boek, dus kan ik niet anders dan een 5/5 geven!
Voor mijn gehele en uitgebreidere (spoiler-free) recensie, kun je het artikel op mijn blog bekijken. De link vind je in de comments.
Liefs,
Alissa