Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Spanning, beklemming en verbazing!

Ien Meuleman 06 april 2017
Jacqueline Coppens is er in haar debuut in geslaagd een mooie thriller te schrijven. Marli is de hoofdpersoon in Evenwicht, een jonge vrouw met een moeilijke jeugd achter zich. Zij werkt in een ziekenhuis op de medische registratie.
In het ziekenhuis worden veel mensen met obesitas geholpen, veelal door het plaatsen van een maagbandje. Marli overweegt ook een behandeling omdat zij overgewicht heeft. Het valt Marli op dat lang niet elke operatie goed gaat op die afdeling. Zelf besluit zij eerst maar eens via een afvalclub en sporten aan de gang te gaan.
Moeilijk om dit boek weg te leggen, je wilt doorlezen, weten hoe het zit! Vriendinnen zijn niet altijd vriendinnen, de vijand niet altijd een vijand!

Reageer op deze recensie

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.