Advertentie
    Janneke Bouwman Hebban Recensent

Dit is één van de vroegere boeken van Dan Brown, waarin hij al laat zien dat hij tot het bedenken van duivelse complotten in staat is. In dit geval gaat het om de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten, met een president die graag herkozen wil worden maar achter staat in de peilingen, en een 'crooked' senator die alle slinkse wegen bewandelt die hij kan bedenken om zelf president te worden.
De president heeft een wonder nodig om weer omhoog te komen in de peilingen en die wordt hem door NASA in de schoot geworpen wanneer een meteoriet met een ongedachte lading gevonden wordt in Antarctica.

Wat zich ontspint is een razendsnelle actiethriller met de van hem vervreemde dochter van de senator in een hoofdrol. Zij wordt als spil van het verhaal gebruikt om de race naar het Witte Huis een angstaanjagende lading mee te geven.
De Delta Deceptie is niet de beste van Dan Brown omdat het weinig diepgang kent en er wel wat veel toevalligheden voorkomen om de opgejaagden te helpen, maar dat doet aan het leesplezier niet af. Lekker vlot, de spanning spat eraf en een vleugje romantiek ontbreekt ook niet.
Genieten!

Reacties op: Genieten!

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €12,99 bij

bestellen